Google Cardboard 2.0 kwaliteitseisen

De Cardboard Owl voldoet aan alle kwaliteitseisen van Google?s Cardboard V2. Hij levert een superieure kijkervaring ten opzichte van de Cardboard 1.0.

Snel klaar voor gebruik

De Cardboard Owl bestaat uit ??n geheel en is na twee simpele handelingen klaar voor gebruik. De ervaring kan binnen tien seconden van start.

Beveiligd tegen schuiven en vallen

Dankzij de unieke uitstekende rand aan de zijkant is er geen risico dat de smartphone aan de zijkant uit de cardboard valt. Het elastiek houdt smartphone op de juist plek voor een optimale kijkervaring.

Geschikt voor alle smartphones

Geschikt voor alle smartphones, groot en klein. Kleinere smartphones (5 inch) worden door een elastiek stevig op de plaats gehouden en schuiven daardoor niet.

Bij grote smartphones (zoals de iPhone 6+) wordt de beschermingsrand aan de zijkant van het cardboard uitgevouwen. Hierdoor past de smartphone perfect.

Contact

Smartphone bedienen?

Aan de onderzijde van de cardboard zit een gat voor de duim. Hiermee kan de smartphone eenvoudig worden bediend. Dit systeem werkt in tegenstelling tot andere methoden, zoals bijvoorbeeld het gebruik van magneten, altijd.

Handsfree VR

De optionele hoofdband biedt de mogelijkheid handsfree virtual reality te beleven. Voor extra comfort en een langere levensduur kan er een beschermrand bij neus en ogen worden geplaatst.

Contact

Gratis sample, offerte of meer informatie?

+31 30 71 16 158

Uil VR Solutions B.V.
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht, Netherlands
BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283
Terms and conditions

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 12 uur contact met u op.